Dakdekkers » Dakdekker Hoogeveen » Olster Dakwerken B.V.

Olster Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Olster Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Hoogeveen in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op Buitenvaart 1129. De onderneming is opgericht op 20-03-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Olster Dakwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68335709.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Olster Dakwerken B.V.

Olster Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Olster Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-03-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68335709.

Wat is jouw ervaring met Olster Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Olster Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Olster Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Olster Dakwerken B.V. uit Dakdekker Hoogeveen

Olster Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Olster Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Olster Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review