Dakdekkers » Dakdekker Hellevoetsluis » MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. is een dakdekker uit Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Walstraat 10. De onderneming is opgericht op 04-01-2019 en telt 1 werkzaam persoon. MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73618438.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 04-01-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73618438.

Wat is jouw ervaring met MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met MuHeBo Dak & Vastgoed B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. uit Dakdekker Hellevoetsluis

MuHeBo Dak & Vastgoed B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.. Wat is jouw ervaring met MuHeBo Dak & Vastgoed B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review