Dakdekkers » Dakdekker Heemskerk » GroendakOnline B.V.

GroendakOnline B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

GroendakOnline B.V. is een dakdekker uit Heemskerk in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ambachtsring 13. De onderneming is opgericht op 15-10-2020 en telt 2-4 werkzame personen. GroendakOnline B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80605974.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

GroendakOnline B.V.

GroendakOnline B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. GroendakOnline B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-10-2020 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80605974.

Wat is jouw ervaring met GroendakOnline B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met GroendakOnline B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help GroendakOnline B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

GroendakOnline B.V. uit Dakdekker Heemskerk

GroendakOnline B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van GroendakOnline B.V.. Wat is jouw ervaring met GroendakOnline B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review