Dakdekkers » Dakdekker Gouda » Goudse Dakdekkers B.V.

Goudse Dakdekkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Goudse Dakdekkers B.V. is een dakdekker uit Gouda in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Joubertstraat 34. De onderneming is opgericht op 29-11-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Goudse Dakdekkers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 76543234.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Goudse Dakdekkers B.V.

Goudse Dakdekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Goudse Dakdekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-11-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 76543234.

Wat is jouw ervaring met Goudse Dakdekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Goudse Dakdekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Goudse Dakdekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Goudse Dakdekkers B.V. uit Dakdekker Gouda

Goudse Dakdekkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Goudse Dakdekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met Goudse Dakdekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review