Dakdekkers » Dakdekker Goes » Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. is een dakdekker uit Goes in de provincie Zeeland. Het bedrijf is gevestigd op Albert Plesmanweg 35. De onderneming is opgericht op 22-05-2013 en telt 2-4 werkzame personen. Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57978255.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-05-2013 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57978255.

Wat is jouw ervaring met Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. uit Dakdekker Goes

Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.. Wat is jouw ervaring met Lukasse Dakbedekkingen Veenendaal B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review