Dakdekkers » Dakdekker Enschede » Lumax Dakkapellen

Lumax Dakkapellen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Lumax Dakkapellen is een dakdekker uit Enschede in de provincie Overijssel. Het bedrijf is gevestigd op Lenteweg 6B. De onderneming is opgericht op 29-04-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Lumax Dakkapellen is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 65939662.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Lumax Dakkapellen

Lumax Dakkapellen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Lumax Dakkapellen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-04-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 65939662.

Wat is jouw ervaring met Lumax Dakkapellen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Lumax Dakkapellen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Lumax Dakkapellen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Lumax Dakkapellen uit Dakdekker Enschede

Lumax Dakkapellen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Lumax Dakkapellen. Wat is jouw ervaring met Lumax Dakkapellen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review