Dakdekkers » Dakdekker Eindhoven » Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. is een dakdekker uit Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Neushoornstraat 63. De onderneming is opgericht op 01-01-2000 en telt 5-9 werkzame personen. Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 17155051.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2000 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 17155051.

Wat is jouw ervaring met Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. uit Dakdekker Eindhoven

Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakdekkersbedrijf De Gelderse B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review