Dakdekkers » Dakdekker Dordrecht » EPDM Dakspecialist B.V.

EPDM Dakspecialist B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

EPDM Dakspecialist B.V. is een dakdekker uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Archimedesstraat 2. De onderneming is opgericht op 08-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon. EPDM Dakspecialist B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73944688.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

EPDM Dakspecialist B.V.

EPDM Dakspecialist B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. EPDM Dakspecialist B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-02-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73944688.

Wat is jouw ervaring met EPDM Dakspecialist B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met EPDM Dakspecialist B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help EPDM Dakspecialist B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

EPDM Dakspecialist B.V. uit Dakdekker Dordrecht

EPDM Dakspecialist B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van EPDM Dakspecialist B.V.. Wat is jouw ervaring met EPDM Dakspecialist B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review