Dakdekkers » Dakdekker Den Bosch » Bavo Totaal Onderhoud BV

Bavo Totaal Onderhoud BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bavo Totaal Onderhoud BV is een dakdekker uit Den Bosch in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Tongelaer 28. De onderneming is opgericht op 22-12-2017 en telt 2 t/m 4 werknemers. Bavo Totaal Onderhoud BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70514003.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bavo Totaal Onderhoud BV

Bavo Totaal Onderhoud BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bavo Totaal Onderhoud BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-12-2017 en telt 2 t/m 4 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70514003.

Wat is jouw ervaring met Bavo Totaal Onderhoud BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bavo Totaal Onderhoud BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bavo Totaal Onderhoud BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bavo Totaal Onderhoud BV uit Dakdekker Den Bosch

Bavo Totaal Onderhoud BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bavo Totaal Onderhoud BV. Wat is jouw ervaring met Bavo Totaal Onderhoud BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review