Dakdekkers » Dakdekker Culemborg » Green City Promotors BV

Green City Promotors BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Green City Promotors BV is een dakdekker uit Culemborg in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Achter de Vismarkt 10. De onderneming is opgericht op 17-11-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Green City Promotors BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70102465.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Green City Promotors BV

Green City Promotors BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Green City Promotors BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-11-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70102465.

Wat is jouw ervaring met Green City Promotors BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Green City Promotors BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Green City Promotors BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Green City Promotors BV uit Dakdekker Culemborg

Green City Promotors BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Green City Promotors BV. Wat is jouw ervaring met Green City Promotors BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review