Dakdekkers » Dakdekker Beverwijk » Patina Energietransitie B.V.

Patina Energietransitie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Patina Energietransitie B.V. is een dakdekker uit Beverwijk in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Gooiland 2B. De onderneming is opgericht op 18-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Patina Energietransitie B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73380679.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Patina Energietransitie B.V.

Patina Energietransitie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Patina Energietransitie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-12-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73380679.

Wat is jouw ervaring met Patina Energietransitie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Patina Energietransitie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Patina Energietransitie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Patina Energietransitie B.V. uit Dakdekker Beverwijk

Patina Energietransitie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Patina Energietransitie B.V.. Wat is jouw ervaring met Patina Energietransitie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review