Dakdekkers » Dakdekker Amsterdam » Klomp Zinkwerken B.V.

Klomp Zinkwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Klomp Zinkwerken B.V. is een dakdekker uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Digitaalstraat 5. De onderneming is opgericht op 22-10-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Klomp Zinkwerken B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72892323.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Klomp Zinkwerken B.V.

Klomp Zinkwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Klomp Zinkwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 22-10-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72892323.

Wat is jouw ervaring met Klomp Zinkwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Klomp Zinkwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Klomp Zinkwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Klomp Zinkwerken B.V. uit Dakdekker Amsterdam

Klomp Zinkwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klomp Zinkwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Klomp Zinkwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review