Dakdekkers » Dakdekker Amsterdam » Hellendplus B.V.

Hellendplus B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hellendplus B.V. is een dakdekker uit Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Digitaalstraat 5. De onderneming is opgericht op 02-05-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Hellendplus B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74727133.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hellendplus B.V.

Hellendplus B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hellendplus B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-05-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74727133.

Wat is jouw ervaring met Hellendplus B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hellendplus B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hellendplus B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hellendplus B.V. uit Dakdekker Amsterdam

Hellendplus B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hellendplus B.V.. Wat is jouw ervaring met Hellendplus B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review