Dakdekkers » Dakdekker Almere » Multifix Dakdekkers B.V.

Multifix Dakdekkers B.V.

1.1
5 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Multifix Dakdekkers B.V. is een dakdekker uit Almere in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Randstad 22 46. De onderneming is opgericht op 17-09-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Multifix Dakdekkers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 80339867.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Multifix Dakdekkers B.V.

Multifix Dakdekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Multifix Dakdekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 17-09-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 80339867.

Wat is jouw ervaring met Multifix Dakdekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Multifix Dakdekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Multifix Dakdekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Multifix Dakdekkers B.V. uit Dakdekker Almere

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Multifix Dakdekkers B.V.
KvK-nummer
80339867
Oprichtingsdatum
17-09-2020
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap (BV)

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Randstad 22
Huisnummer
46
Postcode
1316BZ
Plaatsnaam
Almere
Provincie
Flevoland

Contactgegevens

E-mailadres
info@multifix-dakdekkers.nl
Website
www.multifix-dakdekkers.nl

Multifix Dakdekkers B.V. ervaringen

1.1
5 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Multifix Dakdekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met Multifix Dakdekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Slechte zaal,

Geplaatst op 31 maart 2022 door Arnoud
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

April 2021 voor veel geld een nokvorstrenovatie laten uitvoeren. Januari 2022 trad er een probleem op. Ik ben nu twee maanden bezig contact te krijgen, email wordt niet beantwoord, telefoon niet opgenomen. Uit eindelijk maar een brief gestuurd, deze komt retour afzender omdat het bedrijf op het bewuste adres in Almere niet meer bestaat. De plaatjes en tekst op de website zijn loze beloftes, 10 jaar garantie is een wassen neus. Ga hier niet mee in zee!

Niet doen

Geplaatst op 17 maart 2022 door Dirk
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Gekomen voor de werkzaamheden en de voor het grootste dak uitgevoerd. Hangen na nog geen 4 uur aan de telefoon of je dat alvast betalen wil en ze zouden na 3 dagen terug komen voor het kleine dak. . Nu een maand verder en ze zijn niet te bereiken.
Het afval ligt nog op het dak en moet ik iemand anders laten opruimen om verstoppen te voorkomen.
Slecht slecht slecht.

Niet mee in zee gaan

Geplaatst op 16 maart 2022 door M. Knijnenburg
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Het bedrijf is ontzettend slecht danwel gewoonweg niet bereikbaar, meerdere malen zijn de afspraken niet nagekomen terwijl wij er thuis voor moete blijven.
Nadat er eindelijk iemand ter plaatse is geweest is het beloofde werk niet geleverd, het bedrijf gaf zelf aan dat deze medewerker dan ook niet meer werkzaam is bij hun. Met andere woorden, ze gaven toe dat er een fout is gemaakt.
Een nieuwe afspraak gemaakt, niemand is komen opdagen en wederom geeft niemand thuis. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op emails wordt niet gereageerd.
Dit is nu inmiddels al maanden gaande, ik raad dit bedrijf werkelijk aan niemand aan!
Zodra de betaling binnen is, is enige vorm van communicatie niet meer mogelijk. Het werk is niet goed gedaan en afspraken worden niet nagekomen.

Zeer slechte ervaring

Geplaatst op 9 februari 2022 door Jordi
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1.5)

De verkoper kwam erg vertrouwelijk over, maar werd vervangen door andere werknemers zodra de offerte getekend was. Laat je alsjeblieft niet voor de gek houden zoals ik dat heb laten gebeuren.

We hadden afgesproken dat ze de steunbalken zouden vervangen wegens houtrot. Daarbij zouden ze de boven en onderlaag van het platte dak vervangen.
Het resultaat was echter zeer teleurstellend! In plaats van de balken te vervangen hebben ze er hout vanaf geschraapt en er wat balkjes tegenaan geschroefd ter versteviging. Deze heb ik dus later zelf moeten vervangen omdat de houtrot uiteraard niet weg was en zich verder aan het verspreiden was. Verder hebben ze de onderlaag niet vervangen, maar wel in rekening gebracht. De nieuwe bovenlaag aan dakleer hebben ze uiteindelijk wel goed gelegd.
Daarnaast is er waterschade door hun toedoen ontstaan op het plafon onder het dak. Dit hebben ze beloofd te vergoeden na dat alles af was. Helaas reageerde ze niet meer op meerdere vormen van communicatie nadat we betaald hadden. De rechtszaak bleek duurder dan wat we daar uit recht zouden kunnen zetten.