BLMC BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BLMC BV is een boekhouder uit Hoorn in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Visserseiland 186. De onderneming is opgericht op 11-11-2009 en telt 1 werkzaam persoon. BLMC BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 37157726.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BLMC BV

BLMC BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BLMC BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 11-11-2009 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 37157726.

Wat is jouw ervaring met BLMC BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BLMC BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BLMC BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BLMC BV uit Boekhouder Hoorn

BLMC BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BLMC BV. Wat is jouw ervaring met BLMC BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review