VDH Collect

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VDH Collect is een boekhouder uit Hillegom in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Hoofdstraat 30. De onderneming is opgericht op 03-09-2002 en telt 1 werkzaam persoon. VDH Collect is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24339282.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VDH Collect

VDH Collect is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VDH Collect is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-09-2002 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24339282.

Wat is jouw ervaring met VDH Collect?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VDH Collect, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VDH Collect en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VDH Collect uit Boekhouder Hillegom

VDH Collect ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VDH Collect. Wat is jouw ervaring met VDH Collect? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review