Boekhouders » Boekhouder Hendrik-Ido-Ambacht » Kreft Administratieve Diensten BV

Kreft Administratieve Diensten BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kreft Administratieve Diensten BV is een boekhouder uit Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Schildmanstraat 94. De onderneming is opgericht op 08-11-2013 en telt 1 werkzaam persoon. Kreft Administratieve Diensten BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 59213795.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kreft Administratieve Diensten BV

Kreft Administratieve Diensten BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kreft Administratieve Diensten BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-11-2013 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 59213795.

Wat is jouw ervaring met Kreft Administratieve Diensten BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kreft Administratieve Diensten BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kreft Administratieve Diensten BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kreft Administratieve Diensten BV uit Boekhouder Hendrik-Ido-Ambacht

Kreft Administratieve Diensten BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kreft Administratieve Diensten BV. Wat is jouw ervaring met Kreft Administratieve Diensten BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review