Boekhouders » Boekhouder Hendrik-Ido-Ambacht » Dutch Administration Desk B.V.

Dutch Administration Desk B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dutch Administration Desk B.V. is een boekhouder uit Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ring 130. De onderneming is opgericht op 10-07-2002 en telt 1 werkzaam persoon. Dutch Administration Desk B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24337595.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dutch Administration Desk B.V.

Dutch Administration Desk B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dutch Administration Desk B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-07-2002 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24337595.

Wat is jouw ervaring met Dutch Administration Desk B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dutch Administration Desk B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dutch Administration Desk B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dutch Administration Desk B.V. uit Boekhouder Hendrik-Ido-Ambacht

Dutch Administration Desk B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dutch Administration Desk B.V.. Wat is jouw ervaring met Dutch Administration Desk B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review