FENTUM B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

FENTUM B.V. is een boekhouder uit Heerenveen in de provincie Friesland. Het bedrijf is gevestigd op Alma Tademaweg 48. De onderneming is opgericht op 15-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon. FENTUM B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67493297.

Vind de beste boekhouder voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

FENTUM B.V.

FENTUM B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. FENTUM B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67493297.

Wat is jouw ervaring met FENTUM B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met FENTUM B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help FENTUM B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

FENTUM B.V. uit Boekhouder Heerenveen

FENTUM B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van FENTUM B.V.. Wat is jouw ervaring met FENTUM B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review