EZM BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

EZM BV is een boekhouder uit Baarn in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Dovenetelhof 33. De onderneming is opgericht op 18-09-2014 en telt 1 werkzaam persoon. EZM BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61489506.

Vind de beste boekhouder voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

EZM BV

EZM BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. EZM BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2014 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61489506.

Wat is jouw ervaring met EZM BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met EZM BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help EZM BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een boekhouder en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

EZM BV uit Boekhouder Baarn

EZM BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van EZM BV. Wat is jouw ervaring met EZM BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review