Aannemers » Aannemer Vlaardingen » Marco Perfekt Bouw BV

Marco Perfekt Bouw BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Marco Perfekt Bouw BV is een aannemer uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op 3e Industriestraat 25G. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Marco Perfekt Bouw BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24377403.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Marco Perfekt Bouw BV

Marco Perfekt Bouw BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Marco Perfekt Bouw BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24377403.

Wat is jouw ervaring met Marco Perfekt Bouw BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Marco Perfekt Bouw BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Marco Perfekt Bouw BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Marco Perfekt Bouw BV uit Aannemer Vlaardingen

Marco Perfekt Bouw BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Marco Perfekt Bouw BV. Wat is jouw ervaring met Marco Perfekt Bouw BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review