Aannemers » Aannemer Veenendaal » VIBE Bouw en Ontwikkeling BV

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV is een aannemer uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Turbinestraat 1B. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen. VIBE Bouw en Ontwikkeling BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67794386.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. VIBE Bouw en Ontwikkeling BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67794386.

Wat is jouw ervaring met VIBE Bouw en Ontwikkeling BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met VIBE Bouw en Ontwikkeling BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help VIBE Bouw en Ontwikkeling BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV uit Aannemer Veenendaal

VIBE Bouw en Ontwikkeling BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van VIBE Bouw en Ontwikkeling BV. Wat is jouw ervaring met VIBE Bouw en Ontwikkeling BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review