Aannemers » Aannemer Uithoorn » Bunnik Bouw Services BV

Bunnik Bouw Services BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bunnik Bouw Services BV is een aannemer uit Uithoorn in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Willem de Feschweg 8. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Bunnik Bouw Services BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71195785.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bunnik Bouw Services BV

Bunnik Bouw Services BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bunnik Bouw Services BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71195785.

Wat is jouw ervaring met Bunnik Bouw Services BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bunnik Bouw Services BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bunnik Bouw Services BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bunnik Bouw Services BV uit Aannemer Uithoorn

Bunnik Bouw Services BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bunnik Bouw Services BV. Wat is jouw ervaring met Bunnik Bouw Services BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review