Aannemers » Aannemer Rotterdam » Sno Bouw B.V.

Sno Bouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Sno Bouw B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Korhaanstraat 75C. De onderneming is opgericht op 14-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Sno Bouw B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 85773891.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Sno Bouw B.V.

Sno Bouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Sno Bouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-03-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 85773891.

Wat is jouw ervaring met Sno Bouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Sno Bouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Sno Bouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Sno Bouw B.V. uit Aannemer Rotterdam

Sno Bouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Sno Bouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Sno Bouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review