Aannemers » Aannemer Rotterdam » R.R. Bouw Cleaning B.V.

R.R. Bouw Cleaning B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

R.R. Bouw Cleaning B.V. is een aannemer uit Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Mijnsherenlaan 59C. De onderneming is opgericht op 14-07-2021 en telt 1 werkzaam persoon. R.R. Bouw Cleaning B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 83416323.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

R.R. Bouw Cleaning B.V.

R.R. Bouw Cleaning B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. R.R. Bouw Cleaning B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-07-2021 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 83416323.

Wat is jouw ervaring met R.R. Bouw Cleaning B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met R.R. Bouw Cleaning B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help R.R. Bouw Cleaning B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

R.R. Bouw Cleaning B.V. uit Aannemer Rotterdam

R.R. Bouw Cleaning B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van R.R. Bouw Cleaning B.V.. Wat is jouw ervaring met R.R. Bouw Cleaning B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review