Aannemers » Aannemer Etten-Leur » Handel Bouw Advies BV

Handel Bouw Advies BV

8.2
3 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Handel Bouw Advies BV is een aannemer uit Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Hoge Neerstraat 4. De onderneming is opgericht op 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen. Handel Bouw Advies BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68866321.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Handel Bouw Advies BV

Handel Bouw Advies BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Handel Bouw Advies BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2018 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68866321.

Wat is jouw ervaring met Handel Bouw Advies BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Handel Bouw Advies BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Handel Bouw Advies BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Handel Bouw Advies BV uit Aannemer Etten-Leur

Handel Bouw Advies BV ervaringen

8.2
3 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Handel Bouw Advies BV. Wat is jouw ervaring met Handel Bouw Advies BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Goede communicatie en kwaliteit

Geplaatst op 31 mei 2022 door Jesper van de Riet
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9.8)

Met een andere adviseur kwamen wij er niet uit. Dankzij de second opinion van HBA toch het juiste advies gekregen. Bedankt!

Deskundig en snel

Geplaatst op 31 mei 2022 door Peter Snijders
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Goedadvies en snelle service. We doen al jaren zaken met HBA en dat bevalt tot heden erg goed.

Geen optimalisering.

Geplaatst op 15 juli 2021 door Knoop Architect
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (4.8)

Dit zijn geen adviseurs maar snel werkende mensen, die jouw opdracht helemaal dichttimmeren met hun dikke contract en vervolgens het werk afraffelen, niet optimaliseren. Een voorbeeld:
Als uitgangspunt is een bepaalde ventilatiebox op de tekening vermeld.
In het adviesrapport staat deze ventilatiebox vermeld, met warmtepomp voor verwarming en warmtapwater. Maar elders in het rapport wordt dat weersproken. Heb ik niet gezien maar na de vergunning heeft de klant mij erop gewezen.
Ik heb een aantal keren overleg gevoerd met deze adviseur. Eerst kwam zijn mededeling dat de betreffende ventilatiebox zonder WTW kan worden uitgevoerd maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Op mijn suggestie dat de goedkoopste box van dat merk dus ook zou kunnen, kwam zijn mededeling dat dat zelfs beter is, want dan heb je maar 10 PV nodig. Dat het voor de aanvraag omgevingsvergunning niet uitmaakt en dat ik het gewoon zo moet laten. Het opnieuw afmelden brengt kosten en een administratie probleem met zich mee. Mijn bezwaar tegen dit soort advisering werd afgewimpeld onder verwijzing van de voorwaarden. En let wel: dit was mijn derde, snel opeenvolgende opdracht voor deze cowboys. Als je een goede werkrelatie zoekt, een adviseur om je plan te laten optimaliseren adhv een BENG berekening, moet je HandelBouwAdvies beslist aan je laten voorbijgaan.