Aannemers » Aannemer Barneveld » Van der Horst Bouw en Advies B.V.

Van der Horst Bouw en Advies B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van der Horst Bouw en Advies B.V. is een aannemer uit Barneveld in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Livingstonestraat 99. De onderneming is opgericht op 28-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. Van der Horst Bouw en Advies B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90675894.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van der Horst Bouw en Advies B.V.

Van der Horst Bouw en Advies B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van der Horst Bouw en Advies B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 28-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90675894.

Wat is jouw ervaring met Van der Horst Bouw en Advies B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van der Horst Bouw en Advies B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van der Horst Bouw en Advies B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een aannemer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van der Horst Bouw en Advies B.V. uit Aannemer Barneveld

Van der Horst Bouw en Advies B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van der Horst Bouw en Advies B.V.. Wat is jouw ervaring met Van der Horst Bouw en Advies B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review