//10 Manieren Om Online Geld Te Verdienen

10 Manieren Om Online Geld Te Verdienen

Geld verdienen online is helemaal hot. Tegenwoordig probeert iedereen iets te verdienen op internet, maar helaas is geld verdienen online niet zo eenvoudig als heel veel websites beweren. Er zijn ontzettend veel websites die beweren dat je heel snel heel veel geld kunt verdienen online. En natuurlijk zullen die gevallen er heus wel zijn, maar wij van De10Beste.nl willen je heel graag een eerlijk artikel voorschotelen.

Daarom vind je hieronder De 10 Beste manieren om geld te verdienen online. Wacht niet langer, en ga geld verdienen online. Geld verdienen online is heel goed mogelijk, maar alleen door het volgen van de juiste stappen en het hebben van de juiste motivatie. Ben je er klaar voor?!

Summary

#1. Affiliate Marketing

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, Affiliate marketing is één van de mooiste manieren om geld verdienen online mogelijk te maken. Met name omdat het hiermee mogelijk is een passief inkomen te ontwikkelen. Een inkomen waar je dus weinig omkijken meer naar hebt.

Wat is affiliate marketing nu precies?

De wikipedia uitleg is als volgt:

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen – abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

Kortom, als iemand via een persoonlijke link van jou een product koopt, bijvoorbeeld bij een webshop, dan ontvang je hiervoor een commissie. Jij hebt er tenslotte voor gezorgd dat iemand iets is gaan kopen bij die webwinkel.

Geen ervaring vereist

Eén van de allerbeste marketeers momenteel is Jacko Meijaard. Hij heeft de Affiliate Marketing Revolutie ontworpen, een digitale cursus waarmee het nu voor iedereen mogelijk is een Affiliate website op te zetten en dus een bron van passieve inkomsten te creëren. Dus ook als je helemaal geen kennis van het opzetten van websites hebt, Jacko laat stapsgewijs zien wat je moet doen. Hierdoor is geld verdienen online ineens wel mogelijk.

Wil je meer weten over geld verdienen online door middel van Affiliate Marketing, dan raad ik je dus aan om de digitale cursus van Jacko Meijaard eens te bekijken. Door middel van onderstaande banner kom je direct op de pagina waar zijn verhaal beschreven staat:

Geld verdienen op internet

 >>> Klik hier voor informatie over geld verdienen online met Affiliate Marketing <<<

====================================================================================

#2. Beleggen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, sparen is achterhaald. Met een spaarrente van bijna 0% tegenover de huidige inflatie, is het gewoon een feit dat je jaarlijks steeds een beetje armer wordt als je alleen spaargeld op de bank hebt staan. Note: als je geld blijft sparen, neemt je saldo wel toe natuurlijk, maar de waarde van je geld neemt vanwege de inflatie in principe af. 

Beleggen is geen gokken

Een veel gehoord en een heel aantrekkelijk alternatief voor sparen, is beleggen. Niet schrikken, beleggen is helemaal niet eng. Beleggen is ook helemaal geen geluk hebben of gokken. Niets daarvan. Dagelijks maken over de hele wereld ontzettend veel mensen geld door middel van beleggen. En dat alles vanachter de computer. Geld verdienen online door middel van beleggen is dus wel degelijk mogelijk.

Starten met beleggen

Maar ja, hoe ga je daar nu mee beginnen? Dat is een vraag die we heel vaak gesteld krijgen. Laten we voorop stellen dat het met beleggen mogelijk is je inleg te verliezen. Echter, als je een gedegen strategie hanteert en je hebt jezelf onder controle, dan kun je goed geld verdienen online door middel van beleggingen. Recentelijk heeft De10Beste.nl een artikel gepubliceerd met De 10 Beste Trading boeken. Oftewel, kant en klare gidsen die je helpen bij het starten met beleggen. Klik hier om direct naar het artikel te gaan. Heb je al kennis van de wereld van beleggen en wil je liever direct starten met een demo-account, open dan een account bij één van onderstaande brokers:

Plus500

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar Plus500

Markets.com

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Naar Markets.com

Etoro

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar Etoro

DeGiro

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar DeGiro

Leren beleggen kan iedereen! Zet die eerste stap en betreed de mooie wereld van beleggen.

====================================================================================

#3. Voetbalwedden

Nummer 3 op de lijst van De 10 Beste manieren om geld te verdienen online is met voetbalwedden. Eigenlijk zijn we hier iets te kort door de bocht, want je kunt tegenwoordig op elke sport een weddenschappen afsluiten. Maar voor de strekking van het verhaal houden we het hier even bij voetbal, met name omdat dit toch wel één van de populairdere sporten is om op te wedden.

Hoe werkt wedden precies?

Voordat je een weddenschap op een wedstrijd kan afsluiten, moet je een account hebben bij een zogeheten bookmaker. Een bookmaker is een organisatie die weddenschappen afsluit met de klant, jij dus. Recentelijk hebben we een lijst gehad gemaakt van De 10 Beste Bookmakers. Klik hier om direct naar dat artikel te gaan.

Eenmaal in het bezit van een account bij een bookmaker, stort je een bedrag op je rekening bij deze bookmakers. Daarna kun je beginnen met weddenschappen afsluiten. Bijvoorbeeld de wedstrijd Ajax – Feyenoord. Daar zie je bijvoorbeeld de volgende 3 quoteringen staan:

1. 1,75                X. 3,30                 2. 4,25

1. betekent dat Ajax wint
X. betekent gelijkspel
2. betekent dat Feyenoord wint

Als je nu €10,- inzet op Ajax wint (dus optie 1), en Ajax wint de wedstrijd ook daadwerkelijk, dan krijg je dus 10 x 1,75 = €17,50,- terug. Kortom, een winst van €7,50. Niet gek voor een wedstrijdje voetbal.

Kun je niet wachten en wil je direct beginnen, wacht dan niet langer en open een account bij één van onderstaande bookmakers. Dit duurt maar een paar minuutjes en open voor jou de prachtige wereld van geld verdienen online met voetbalwedden.

Unibet

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar Unibet

Bwin

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar BWIN

Betfair

Nederlandse Support
Hoge quotering
Ruim spelaanbod
100% bonus

Ga naar Betfair

We adviseren je om via bovenstaande links bij alle 3 de bookmakers een account aan te maken, zodat je overal van de mooie bonussen kan gebruikmaken.

Ps. recentelijk hebben we een artikel geplaatst met nog 7 andere bookmakers.

Klik hier om direct De 10 Beste bookmakers te ontdekken

====================================================================================

#4. Pokeren

Enige tijd geleden kon je de televisie ’s avonds niet aanzetten of er was wel weer een pokertoernooi dat werd uitgezonden. Pokeren is in een korte tijd zo populair geworden dat haast iedereen wel iemand kende die het spelletje wel eens speelde. Helemaal omdat men er steeds meer achter kwam dat geld verdienen online met pokeren mogelijk was. Heel veel geld! Je lees het goed, je kunt heel veel geld verdienen met pokeren. Met name tot aan de middelhoge limieten zitten er nog heel veel spelers die het spelletje echt als een spelletje zien en eigenlijk hele makkelijke prooien zijn voor die mensen die het spel wel heel serieus nemen.

Maar hoe start je met pokeren?

Simpel, open een account bij één van onderstaande pokerclients en begin jezelf te verdiepen in dit fantastische spel! Met de juiste strategie en volharding gaat het jou lukken om regelmatig geld te verdienen online met pokeren.

 

Pokerstars
 • Bekendste pokerclient
 • Veel mooie toernooien
 • Waanzinnige bonus

Ga naar Pokerstars

Full Tilt
 • Mooie bonus
 • Mooie toernooien
 • Freerolls als nieuw lid

Ga naar Full Tilt

PartyPoker
 • Mooie bonus toernooitickets
 • Elke week cashback
 • Veel “vissen” 

Ga naar PartyPoker

====================================================================================

#5. Kopen en Verkopen

Ben je van huis uit een echte handige klusser en vind je het leuk om dingen op te knappen? Wil je daarnaast ook graag geld verdienen met internet? Dan moet je je zeker eens gaan verdiepen in bijvoorbeeld marktplaats. Je kunt daar ontzettend veel “opknap-producten” voor een prikkie aanschaffen. Als je deze vervolgens leuk weet op te knappen, kun je ze daarna voor veel meer geld verkopen.

Een voorbeeld

Je kunt bijvoorbeeld een oude scooter aanschaffen die door de uiterlijke staat niet veel meer waard is. Hier leg je bijvoorbeeld €300,- neer. Je moet wel zeker weten dat de motor nog in goede staat is. Vervolgens investeer je +/- 300 euro aan materialen om de scooter weer op te knappen. Je investering bedraagt dus €600,-. Als je deze scooter vervolgens voor €800,- weet te verkopen, heb je toch maar mooi €200,- winst. En deze winst heb je behaald door slim in te kopen en nog slimmer te verkopen.

Voordelen
 • Veel producten op Marktplaats
 • Geld verdienen met je hobby
 • Hoge winsten
Nadelen
 • Je moet een beetje handig zijn
 • Kans bestaat dat je het product niet meer verkoopt
 • Neemt redelijk wat tijd in beslag

====================================================================================

#6. Dropshipping

Heb je altijd al graag producten willen verkopen, maar weet je niet hoe of wat? Of wil je liever zelf geen voorraad aanschaffen? Dan kunnen wij Dropshipping absoluut aanbevelen. 

Wat is Dropshipping?

De Wikipedia is duidelijk in zijn omschrijving van Dropshipping:

Drop shipping (of met Nederlandse spelling dropshipping, ook bekend als doorverkoop of direct shipment) is een techniek voor integraal ketenbeheer. Bij deze constructie ontvangt een handelaar/retailer een bestelling van een eindklant. De handelaar plaatst de bestelling door naar een producent of groothandel.

In normaal Nederlands, je promoot en verkoopt andermans producten. Vervolgens bestel je die producten (tegen vooraf overeengekomen gereduceerde inkoopprijs) bij de betreffende winkel en laat je de bestelling bij jouw klant bezorgen. Jij neemt alles voor je rekening, behalve het houden van voorraad. 

Hoe begin ik met Dropshipping?

Eén van de beste manieren om te starten met Dropshipping is je goed inlezen. Een ontzettend goed boek is Starten met Dropshipping 3.0 van Kees van Dijk. Dit boek bevat alle geheimen over dropshipping, hoe je leveranciers moet vinden en ook welke producten je moet kiezen. Wij van De10Beste.nl kunnen je dit boek zeker aanraden. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Klik op onderstaande link om direct meer informatie te krijgen over dit boek.

Dropshipping
Starten met Dropshipping 3.0 van Kees van Dijk

Ja, ik wil graag meer informatie

Voordelen
 • Geen voorraad
 • Duidelijke marges
 • Geen postpakketten versturen
 • Sky is the limit
Nadelen
 • Je moet een webshop hebben
 • vragen over producten komen bij jou terecht

====================================================================================

#7. Schrijf een E-book

Iedereen heeft wel een hobby of ergens heel veel interesse en kennis van. Deze kennis is misschien wel heel erg gewild bij andere mensen. Je zou kunnen besluiten deze kennis op te schrijven in de vorm van een E-book. Op deze manier heb je al je kennis gebundeld en zou je dit e-book wellicht kunnen aanbieden aan andere mensen. Op deze manier wordt online geld verdienen online ineens een stuk gemakkelijker!

Het hebben van een e-book met waardevolle informatie kan echt een waanzinnige bron van inkomsten worden. Zodra het e-book eenmaal iets meer bekendheid gaat krijgen en de prijs ook enigszins acceptabel is, dan zullen je inkomsten maar blijven stijgen.

Wil je liever online geld verdienen door andermans producten aan te prijzen? Bekijk dan eens snel de Affiliate Marketing Revolutie! Een absoluut musthave voor iedereen die online geld wil verdienen. 

Klik hier om ook Online geld te verdienen >>>

 

====================================================================================

#8. Online Videotraining / Youtube

Eigenlijk is dit een soort vervolg op nummer 7, waarin het gaat over het schrijven van e-book. Als je een bepaalde interesse hebt voor een onderwerp of ergens heel goed in bent, zou je kunnen overwegen om dit te vertalen naar een soort training. Met een Online Videotraining zou je heel veel geld te verdienen op terugkerende basis.

Stel dat je heel goed bent in Yoga en je weet dat er heel veel mensen geïnteresseerd zouden zijn in Yoga training. Je maakt een heel mooi trainingsschema van bijvoorbeeld 10 lessen lang. Deze neem je op met een camera. Elke week plaats je een video op bijvoorbeeld YouTube of Facebook waarin jouw training te volgen is. Als je genoeg kijkers hebt, krijg je daar al inkomsten van. En dus online geld verdienen.

Je zou dit ook kunnen gebruiken om uiteindelijk jouw training te verkopen. Als je genoeg trainingsmateriaal hebt om mensen mee te vermaken, zou je deze ofwel via een DVD ofwel via internet te koop aan kunnen bieden. 

====================================================================================

#9. Bloggen

Heb je wel veel te vertellen en kun je dat ook nog eens mooi in elkaar draaien? Dan zou Bloggen zeker een goede optie zijn als je online geld wilt verdienen. Als je namelijk interessante informatie hebt te delen, kun je daar proberen slim gebruik van te maken. Hoe? Dat vertellen we nu.

Als je veel te vertellen, zou je daar op een slimme manier producten mee kunnen verkopen. Bijvoorbeeld door producten te promoten van andere mensen. Eigenlijk heeft deze manier van Geld verdienen met internet best veel te maken met Affiliate Marketing. Wil je daar nu graag meer over weten? Dan raad ik je zeker aan de nummer 1 van dit artikel nog eens te lezen.

KLIK HIER ALS JIJ OOK ONLINE GELD WILT VERDIENEN

 

====================================================================================

#10. Instagram

Vind je het leuk om foto’s te maken en te laten zien aan anderen? Dan is Instagram het uitgelezen medium voor jou. Door middel van foto’s maken en posten op Instagram kun je likes krijgen. Mensen gaan je volgen en reacties op je foto’s geven.

Als je zorgt dat je unieke foto’s maakt van een bepaalde niche, dan kun je je onderscheiden van de rest en veel volgers krijgen. Op deze manier is geld verdienen met Instagram heel goed mogelijk. Wacht niet langer en open een account bij Instagram.